У столиці знову горіли три авто


29 серпня о 21.32 на Бульварі Лесі Українки, 24 під руху зайнявся "Шевроле Лачетті". Займання виникло в моторному відсіку автомобіля, повідомляє прес-служба МНС.

Водій автомобіля встиг оперативно відреагувати та збити полум'я вогнегасниками до прибуття пожежних розрахунків. Однак, вогонь все ж пошкодив моторний відсік та лакофарбове покриття капоту.

Через 20 хвилин подібна ситуація сталася на вул. Панківській, 20 у Голосіївському районі.

Під час руху автомобіля "БМВ-520" в моторному відсіку сталося коротке замкнення електропроводів з послідуючим горінням. Рятувальники ліквідували пожежу піною. Пожежею пошкоджено акумулятор та моторний відсік.

Згодом у ніч на 30 серпня на вул. Анни Ахматової, 35-Б у Дарницькому районі на узбіччі проїжджої частини дороги загорілась вантажівка "ІФА". Від вогню постраждали оббивка салону, моторний відсік, а також продукти харчування, що знаходились у вантажному відсіку. Причина пожежі та збиток з'ясовуються.

Головне управління МНС у Києві звертається до водіїв з проханням вчасно проходити техогляд на станціях технічного обслуговування автомобілів, завжди мати під рукою вогнегасник та в разі виникнення пожежі телефонувати на номер "101".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ