Попов обіцяє покарати голів районів, які "відмиватимуть" гроші на ремонтах



Фото з сайту КМДА
За формування програми з ремонту у під'їздах, заміни ліфтів та ремонту асфальтового покриття біля будинків особисту відповідальність нестимуть голови районних адміністрацій.

Про це заявив голова Київської адміністрації Олександр Попов, повідомляє "Київ. Коментарі".

За словами чиновника, після проведення моніторингу було виявлено, що 10% адрес, які районні адміністрації подали для включення у програму відновлення асфальтового покриття, не потребують ремонту.

Зокрема, у Голосіївському районі таких об'єктів - 44, у Деснянському - 54, у Дніпровському - 63, у Печерському - 29 та у Шевченківському - 27.

Попов зазначив, що з 834 під'їздів, які були подані до адресної програми з ремонту, 35 об'єктів були вже відремонтовані коштом мешканців будинків. У Голосіївському районі таких під'їздів - 7, у Печерському - 9, у Подільському - 6, у Шевченківському - 8.

"Я вас попереджав, що працюватиме громадський контроль, який проведе моніторинг по кожному об'єкту, який ви подасте для включення до програми. Я вас попереджаю і даю ще один тиждень для проведення аудиту своїх адресних програм", - сказав чиновник.

"Жоден об'єкт, який не потребує ремонту, не повинен потрапити у програму. Це особиста відповідальність голів районних адміністрацій. Що ж стосується вже виявлених порушень - прошу вас терміново письмово надати пояснення", - наголосив Попов, звертаючись до голів РДА.

Як повідомлялося раніше, у списки будинків, які потребують негайного ремонту, потрапили ті, яких чепурити зовсім не потрібно. Натомість там, де обдерті стіни і розбиті подвір'я, бюджетних грошей можуть не дочекатися.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ