Під новою розв’язкою дорога, як після бомбардування, і неправильні знаки



Фото Autoua

Асфальт під новою розв'язкою біля мосту Метро, як і раніше, розбитий, розмітка незрозуміла, а через сумнівні знаки десятки автомобілістів заплатили штрафи.

Про це пише "Комсомольская правда в Украине", кореспонденти якої перевірили, як функціонує нова розв'язка.

З боку Поштової площі новенька естакада виглядає переконливо. Блискучі бар'єри, пофарбовані опори і сучасне освітлення.

Але варто під'їхати ближче - і враження псується. Біля "підкови" хтось забув гору щебеню і піску. На узбіччі замість травички - бруд і глина.

Метрів за 30 старий потрісканий асфальт раптом обривається, і починається нова дорога. Мабуть, будівельники так поспішали, що забули вирівняти це місце, зазначає видання.

Висота такого "лежачого поліцейського" - сантиметрів вісім. Щоб не вбити підвіску, доводиться щосили тиснути на гальма.

"По телевізору показували одне, а отримали як завжди. Як могли здати міст з такими недопрацюваннями? Тут же дорога, як після бомбардування, роботи ще на місяць!", - лаються водії.

Перед виїздом на естакаду з боку моста Метро автомобілістів зустрічає синій знак зі стрілками, що вказують напрям руху.

Знак означає, що для того, щоб потрапиш на "підкову", слід зайняти ліву смуг, а права смуга - для тих, хто хоче на неї ж або на Поділ.

Проте на практиці, якщо їхати правою смугою, на естакаду потрапити неможливо - попереду острівець безпеки на асфальті.

більше того, як зазначає видання, дорожники так поспішали, що забули встановити знаки на виїзді з естакади, обмежившись намальованими на асфальті стрілками.

А якщо на дорозі пробка, стрілок не видно. У результаті десятки машин, які займають праву смугу, змушені звертати убік Дніпровського узвозу, оскільки розмітка рухатися в бік моста Патона забороняє.

З незгодними розмовляє міліція.

Якщо ж рухатися від моста Патона у бік Поштової площі, під "підковою", автомобілістів теж чекає сюрприз.

Дорогу тут ремонтували, і стара розмітка залишилася шматками, плутаючи іногородніх і недосвідчених водіїв.

Біля мосту Метро раптом пропадає асфальт, машини провалюються в ями. А під естакадою знову повно "лежачих поліцейських" на стиках старого і нового покриття.

"За технологією бетон застигає місяць, асфальт - добу, але ми так поспішали, що довелося закривати на це очі. Як себе покажуть матеріали, знає тільки Бог", - розповів один з будівельників, які продовжують працювати на розв'язці.

Як відомо, розв'язку біля мосту метро було відкрито до Дня незалежності. В урочистостях взяли участь прем'єр Микола Азаров і голова КМДА Олександр Попов.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ