Голі дівчата зіпсували улюблену клумбу Азарова під Кабміном


У День Незалежностi в Києвi мiлiцiя затримала за адмiнпорушення чотирьох представниць руху FEMEN за псування квiткової композицiї до Дня Незалежностi.

Як розповiли агентству "Iнтерфакс-Україна" у Центрi громадських зв'язкiв Головного управлiння МВС України в Києвi, спiвробiтники мiлiцiї затримали чотирьох "фемiнiсток", якi скосили у квiтковiй композицiї "20 рокiв незалежностi", висадженiй напередоднi навпроти будiвлi Кабiнету Мiнiстрiв Українi, префiкс "не", змiнивши напис на "20 рокiв залежностi".

За попереднiми пiдрахунками комунальних служб, такими дiями дiвчата завдали збиткiв столицi України на суму близько 10 тис. грн.

Крiм того, у Солом'янському районi Києва за адмiнiстративне порушення затримали двох нетверезих чоловiкiв. За даними главку, вони зiрвали з житлового будинку нацiональний прапор України, вивiшений до Дня Незалежностi.

 

Фото прес-служби Femen 

У четвер представницi руху FEMEN намагалися потрапити на територiю Печерського районного суду Києва, де, як вони стверджують, о 10:00 мають розглядати справу стосовно них про адмiнпорушення, вчинене в День Незалежностi, 24 серпня.

Як передає кореспондент агентства "Iнтерфакс-Україна", кiлька дiвчат iз руху FEMEN намагалися пройти мiлiцейськi кордони бiля арки, що веде до суду, але мiлiцiонери їх не пропускали. Дiвчата кричали: "Пустiть нас до суду!" i скандували: "Ганьба!". Вони були одягненi й у вiночках.

Через приблизно 15 хвилин марних спроб потрапити на територiю Печерського райсуду "фемiнiстки" пiшли. При цьому вони повiдомили, що засiдання суду в "їхнiй справi" нiбито переноситься на 14:30.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ