Знайомі Черновецького "здали" його нескінченні любовні пригоди



 У мера Києва Леоніда Черновецького були нескінченні романи з жінками.

Про це пише Сегодня з посиланням на одну з парафіянок "Посольства Божого", яка довгий час знає сім'ю Черновецьких.

За її словами, мер довгий час зустрічався з Оленою Сам-ко.

"Я знаю, розповідали, що він летів з нею на відпочинок у жовтні 2006 року в Арабські Емірати і в літаку відмовило шасі. Вони сиділи разом у депутатському залі в "Борисполі", і вона звідти дзвонила", - розповіла жінка.

"Черновецький подарував Олені будинок, квартиру і машину. А після цього говорили, що він зустрічається з сестрою одного з відомих рестораторів, директора дуже дорогого ресторану на схилах Дніпра, Юлею. Це було перед Савчук. Але цей роман був нетривалим", - додала парафіянка.

Про велелюбність мера нібито знали і в мерії.

Там говорять про якусь масажистку, якій мер також робив дорогі подарунки.

"Вона думала навіть, що він з нею одружиться", - розповіла одна із співробітниць КМДА.

"Мені говорили, що Олена Савчук - не єдина коханка Черновецького, що в нього були стосунки ще з декількома жінками. А пастор Софія Жукотанська насправді була проти кохання Олени і Леоніда Михайловича, дуже переживала і говорила: "Ну що я можу поробити, вони дорослі люди", - сказав правозахисник, адвокат постраждалих від афери "Кінгз Кепітал" Іван Боднарук, який спілкується з колишніми парафіянами "Посольства Божого".

Як відомо, нещодавно Черновецький визнав роман з Оленою Савчук, а його дружина Аліна Айвазова заявила, що все таки подає на розлучення і вимагатиме 50% сімейного майна.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ