Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4e537bf4c0229/
Українська правда
Київ

Родина Черновецького живе у різних кінцях світу

23.08.2011  14:07


Фото з сайту КМДА
Сім'я столичного мера Леоніда Черновецького наразі проживає окремо - у різних куточках світу.

Про це в інтерв'ю "Сегодня" заявила дружина мера Аліна Айвазова.

За її словами, вона уже третій місяць перебуває в Лос-Анджелесі, її дочка Христина - в Монако, а син Степан - у Барселоні.

"Він (Степан) з онуками там, і я хочу до них поїхати. Христина зараз з дітьми в Монако, куди, можливо, прилечу і я", - сказала Айвазова.

Вона додала, що столичний мер нині перебуває у Грузії: "У Грузії. Він любить там бувати. Він зараз багато їздить, бо що йому робити, коли його відсунули від усіх справ".

Айвазова також підтвердила чутки про те, що Христина от-от вийде знову заміж за московського бізнесмена й власника мережі магазинів у Москві Сергія Янчукова.

"Так, Христина виходить заміж за Сергія. Це друг мого сина. Він скромна й цікава людина. Я його знаю дуже давно. Він часто бував у нас вдома. Христина, Сергій, Лєна - його колишня дружина - у них була тусовка в нашому будинку в Конча-Заспі. Але коли весілля, я, чесно, не знаю", - сказала дружина мера Києва.

Вона додала, що Янчуков просив у неї руки Христини.

"Але мені дуже боляче за Лєну. Вона мені як друга дочка, навіть у Каннах з нами бувала. Я люблю їхніх дітей - Ваню й Ніну. Але в любові немає перешкод. Я так розумію, що Сергій Христину полюбив давно. І я засуджувала Христю, говорила, що вона не має права розбивати родину", - сказала Айвазова.

Як відомо, 2 серпня інтернет-видання IzRus, посилаючись на наявну в розпорядженні редакції інформацію, повідомило, що Леонід Черновецький та його дружина Аліна Айвазова репатріювалися до Ізраїлю ще 5 жовтня 1994 року і нині там мешкають на сусідніх вулицях.

Згодом журналісти телеканалу 1+1 таки знайшли мера в Ізраїлю, в одному з найелітніших районів Тель-Авіва.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.