Айвазова передумала розлучатися через дітей



Фото Фокуса
Дружина мера Києва Аліна Айвазова передумала розлучатися з Леонідом Черновецьким через вмовляння дітей - Степана і Христини.

Про це пише "Сегодня".

За інформацією видання, 15 серпня Айвазова забрала з суду позов через свою довірену особу.

"Аліна Степанівна довідалася про існування в чоловіка пасії, з якої він їздить закордон, із дзвінків "доброзичливців". Вона особисто добре знайома з Оленою Савчук і її матір'ю Софією Жукотанською, з якою вони разом відвідували "Посольство Боже". І вона навіть особисто просила чоловіка влаштувати дочку Софії Тимофіївни в мерію. Вона жаліла жінку, яка сама виховує малолітнього сина", - розповів виданню близький друг родини.

Подейкують, що Айвазова нібито вважає, що Черновецький багато чим зобов'язаний їй і її батькові. І своїм позовом вона хотіла показати чоловікові, чого той насправді вартий.

"Леонід Михайлович дуже пишався своїм банком "Правекс", а також фірмою "Соціальне партнерство", яка займалася бомжами: годувала їх, мила й відновлювала паспорта. Однак Аліна Степанівна вважає, що ці проекти відбулися тільки завдяки їй і грошам її батька", - сказав співрозмовник видання.

Він додав, що саме Аліна була ініціатором створення й мозком практично всіх підприємств родини, що входять у концерн "Правекс".

"Вона фактично керувала всіма підприємствами й контролювала фінансову діяльність, тому що сам Леонід Михайлович був від цього далекий. А тепер виходить, що чоловік, обдаровуючи свою коханку, витрачає фактично її гроші", - вважає близький друг родини.
 

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ