На "Олімпійському" під час Євро-2012 працюватимуть 850 стюартів


Через місяць на НСК "Олімпійський" розпочнеться навчання майбутніх стюардів, які допомагатимуть організаторам наглядати за дотриманням правил поведінки на стадіоні та гарантувати безпеку глядачів.

Про це повідомляє ІЦ "Україна-2012".

"Олімпійський" готуватиме стюардів з числа курсантів навчальних закладів, зокрема, академії МВС.  

З середини листопада на стадіоні буде створено навчальний центр, який підготує ще 400 стюардів з числа цивільних.

"Головні критерії відбору - доброзичливість та вміння усміхатися. Стюард - це передовсім комунікатор, 99% його функцій - спілкування з відвідувачами стадіону. Перевагу буде надано кандидатам, які володіють іноземними мовами хоча б на базовому рівні", йдеться в повідомленні.

Стюарди будуть надавати інформаційні послуги, допомагатимуть пройти в той чи інший сектор, орієнтуватимуть уболівальника, куди йому рухатись, повідомляє прес-служба НСК.

У основні обов'язки стюардів входитиме огляд стадіону до, під час та після матчу разом зі службою безпеки, привітання глядачів та пропускний контроль, розподіл глядачів по місцях, надання їм необхідної інформації, підтримка порядку на стадіоні, забезпечення безпечного входу та виходу глядачів.

До стюарда можна буде звернутися з претензією або скаргою. Він також реагуватиме на інциденти та врегульовуватиме їх, допомагатиме співробітникам міліції або швидкої допомоги у разі виникнення потреби.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ