На Троєщині забудовник побив місцевих жителів



Фото Кievpress
17 серпня на вул. Маяковського, 40 стався конфлікт забудовника з мешканцями району.  Робітники ХК "Київміськбуд" зробили чергову, вже четверту за рахунком, спробу встановити паркан на місці майбутнього будівництва, однак мешканці стали цьому на заваді, пише Кievpress.net.

Видання відзначає, що попередні три паркани місцеві жителі знесли, бо, кажуть, будівництво незаконне.

"Ще два роки тому ми проводили громадські слухання і проголосували проти будівництва на цьому місці", - заявили мешканці.

До речі, єдиний документ, який мають будівельники - договір на оренду землі, термін якого закінчився в 2010 році. При цьому ні дозволу на будівництво, ні погодженого проекту у "Київміськбуду" немає.

Однак це не завадило забудовнику разом з технікою мобілізувати близько 150 молодих людей спортивної статури, відзначає видання.

Частина з молодиків - кавказької національності, деякі з кримінальними татуюваннями. Вони силою викинули людей з території будівельного майданчика і встановили паркан.

На думку місцевих жителів, до будівництва має безпосереднє відношення заступник голови КМДА Анатолій Голубченко, а контрольний пакет акцій "Київміськбуду" належить місту.

У "Київміськбуді" ситуацію з побиттям людей не коментують.

"Ми зараз самі розбираємося з ситуацією", - повідомили у прес-службі.

Як відомо, 16 серпня інший забудовник руками групи молодих хлопців міцної статури на місці майбутнього будівництва побив жінок і бабусь. Міська влада ніяк на це не відреагувала.

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ