Коханка Черновецького вагітна?



Черновецький і Софія Жукотанська - мати нібито коханки мера. Фото Сегодня
Розлучення мера Києва Леоніда Черновецького з Аліною Айвазовою нині активно обговорюють у церкві "Посольство Боже".

Кажуть, нічого дивного і "політичного" у цьому немає, бо стосунки мера і Олени Савчук тривають давно. А нині нове кохання Черновецького нібито чекає людину, пише "Сегодня".

"Я знаю, що про ніжні стосунки між Леонідом Черновецьким і Оленою Савчук уже давно говорять парафіяни, які добре знають обох", - розповів адвокат потерпілих від афери "Кінгз Кепитал" і колишній парафіянин "Посольства Божого" Іван Боднарук.

Мера і Олену нібито познайомила її мати - старший пастор церкви "Святе Святих" та колишній пастор "Посольства" Софія Жукотанська.

Думки про нову пасію мера ходять різні: одні кажуть - стервозна, владна, самовпевнена, інші - мила, скромна і приємна жінка.

Савчук наразі розлучена, а від шлюбу з Леонідом Савчуком, теж пастором церкви, у неї залишився 13-річний син.

Живе Олена в елітній висотці на Лівому березі, квартиру в якій їй нібито купив Черновецький. Але оскільки вона вагітна, то, кажуть, мер відправив її в Одесу, де вона й повинна народити.

"Вони часто разом відпочивали - в Америці, на Мальдівах, де він нібито щось будує. Говорять, що він, начебто б поклав їй на рахунок мільйон. А коли вона захворіла, він дуже переживав, і приходив до неї в лікарню", - розповіла виданню одна з екс-співробітниць мерії.

Кажуть, стосунки у мера і Савчук зав'язалися, коли вона стала працювати в мерії.

"Вона обіймала посаду невелику й працювала недовго", - розповіла парафіянка.  

Софія Жукотанська відома й у релігійних, і в політичних колах. Вона була пастором церкви "Посольство Боже", а з 2008 року очолює окрему організацію "Всеукраїнська християнська асамблея". Вона дуже давно знайома з Черновецьким, оскільки працювала його помічником (2003-2005 роки) ще в ті часи, коли він був депутатом Верховної Ради.

Входила до християнської партії мера. Була Жукотанська й помічником ще одного депутата - Василя Онопенка, який згодом очолив Верховний суд. В Онопенко вона працювала з 1998 року по 2005 рік.

З 2005 року була помічником міністра культури й мистецтв Оксани Білозір.

"Вона працювала на громадських засадах. А її мама Ольга Микитівна брала участь у вихованні моїх дітей", - сказала Білозір.

Ще за Жукотанською значилася посада Вповноваженого Представника Міжнародного комітету захисту прав людини в Україні.

Як відзначає видання, у 2010 році Всеукраїнській християнської асамблеї, яку очолює Жукотанська, була виділена ділянка землі 0,85 соток на Столичному шосе в Голосіївському районі для будівництва Культурно-духовного храму. За півроку до цього Київрада передавала в оренду на три роки цій ж організації приміщення на Лісовому проспекті 25-а. Причому в рішенні вказувалося, що орендна ставка на приміщення площею 50 кв. м буде становити 4% від вартості, встановленої експертним шляхом.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ