Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4e4a4b30a4f21/
Українська правда
Київ

У "Борисполі" затримали киянина з валізою наркотиків

16.08.2011  13:49

 

Співробітники СБУ спільно з Державною прикордонною службою та обласною митницею перекрили канал контрабанди до України особливо небезпечних наркотиків.

Систематичні поставки трамадолу та екстракту опію намагався налагодити 32-річний громадянин однієї з країн Центральної Азії, повідомляє прес-служба СБУ.

Колишній студент одного зі столичних державних ВУЗів, а нині ніде не працюючий, що проживає у Києві, прибув з-за кордону в аеропорт "Бориспіль" з контрабандним товаром у валізі.

Іноземець приховав трамадол у контейнерах з-під стероїдних препаратів та біологічно-активних добавок, а спресований у туби екстракт опію загорнув у поліетиленові пакети та сховав під обшивкою валізи.

Під час проходження митного контролю у зловмисника правоохоронці виявили та вилучили більше 6 тисяч капсул трамадолу та понад 270 грамів особливо небезпечного наркотичного засобу - екстракту опію, ринковою вартістю близько 100 тисяч доларів.

Проти затриманого порушили кримінальну справу за ч.2 ст.305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів) Кримінального кодексу.

Триває слідство.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.