У "Борисполі" затримали киянина з валізою наркотиків


 

Співробітники СБУ спільно з Державною прикордонною службою та обласною митницею перекрили канал контрабанди до України особливо небезпечних наркотиків.

Систематичні поставки трамадолу та екстракту опію намагався налагодити 32-річний громадянин однієї з країн Центральної Азії, повідомляє прес-служба СБУ.

Колишній студент одного зі столичних державних ВУЗів, а нині ніде не працюючий, що проживає у Києві, прибув з-за кордону в аеропорт "Бориспіль" з контрабандним товаром у валізі.

Іноземець приховав трамадол у контейнерах з-під стероїдних препаратів та біологічно-активних добавок, а спресований у туби екстракт опію загорнув у поліетиленові пакети та сховав під обшивкою валізи.

Під час проходження митного контролю у зловмисника правоохоронці виявили та вилучили більше 6 тисяч капсул трамадолу та понад 270 грамів особливо небезпечного наркотичного засобу - екстракту опію, ринковою вартістю близько 100 тисяч доларів.

Проти затриманого порушили кримінальну справу за ч.2 ст.305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів) Кримінального кодексу.

Триває слідство.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ