У Попова вірять, що цього року люди не провалюватимуться під асфальт


Столична влада сподівається, що нинішньою зимою неприємних ситуацій, пов'язаних із провалами асфальтового покриття через прориви гарячої води, буде значно менше.

Про це заявила перший заступник начальника головного управління енергетики, енергоефективності та енергозбереження КМДА Олена Малежик, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За її словами, столична влада разом з АК "Київенерго" цього року приділяють великої увагу проведенню випробувань трубопроводів. На сьогоднішній день завершене випробування 73% трубопроводів.

При цьому вона підкреслила, що цього року вирішили при виявленні дефектних ділянок на трубопроводах замінювати не ушкоджену ділянку, а ділянку від однієї теплової камери до наступної.

Малежик також повідомила, що в мерії складена карта найбільш зношених трубопроводів теплопостачання. Найбільше їх у Деснянському й Святошинському районах.

Чиновниця також повідомила, що цього року "Київенерго" на реконструкцію системи енергопостачання має намір виділити більш 300 мільйонів гривень, у той час як в 2010 році ця сума становила всього 30 мільйонів.

Крім того, у міському бюджеті заплановано 132 мільйонів гривень на модернізацію системи теплопостачання.
   

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ