Житловий скандал у Василькові: інвестори отримають 8 квартир


Квартирний скандал у Василькові, здається, зрушився з мертвої крапки. Після публікацій у ЗМІ про те, що квартири 15 інвесторів захопили судді і прокурори, у людей з'явилась надія повернути придбане житло.

Як повідомили "Сегодня" інвестори, вісім квартир вже практично відсудили.

"Слідчий, який забрал мою двокімнатку на 9 поверсі будинку, добровільно пішов і забрав свою позовну заяву з суду. Очевидно, злякався. Також відмовилися від своїх квартир співробітники Васильківської міськадміністрації. Так що можна говорити про те, що 8 законних власників квартир незабаром одержать акти на право власності", - сказав інвестор Валентин Левковський.

Іншим сімом інвесторам, чиї квартири позабирали судді й прокурори, допомагає відстояти право на квартири поки тільки забудовник.

"Ми написали скарги в прокуратуру області й у Вищу кваліфікаційну комісію суддів для того, щоб там вплинули на незаконних власників квартир. Там нам повідомили, що ведеться внутрішнє розслідування", - сказав представник забудовника Олег Пітцик.

Як відомо, 15 людей, які інвестували в будівництво 9-поверхового будинку на вулиці Сонячній, 5 у Василькові, не можуть одержати свої квартири через те, що там поселилися судді й прокурори.

Місцева мерія видала їм уже куплені людьми квартири як службові, посилаючись на договір із забудовником про передачу місту 12% житла.

Договір потім скасував суд, але представники Феміди вирішили не виселятися, а судитися з законними власниками житла.

  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ