Наркодилером з "Green Grey" став син відомої телеведучої?


Музикантом, який розповсюджував наркотики серед діячів шоубізу, виявився таки бас-гітарист "Green Grey" - Петро Цимбал.

Артист не входив до основного складу популярного рок-гурту, мав у спільниках дружину-каскадерку, а його мати - відома українська телеведуча Тетяна Цимбал, пише TabloID з посиланням на "Сегодня".

За даними джерела видання, 6 серпня у Києві затримали бас-гітариста рок-групи "Green Grey" Петра Цимбала і його дружину Алісу Ковмір-Цимбал, які нібито входили до міжнародної групи, яка виготовляла і продавала наркотики.

За словами одного з правоохоронців, який брав участь у затриманні, угруповання зокрема займалася торгівлею так званої голландської марихуани. Призначалася вона для богеми шоу-бізнесу.

"Під час затримання учасник цієї групи поводився спокійно. Поруч була його дружина. Були присутні поняті. Також були і бійцівські собаки. Видно, що вони боялися. Наркотики вони провозили до Росії і Німеччини", - розповів співробітник УБОЗ газеті.

За його словами, затримані вже дають свідчення.

Водночас, за інформацією "Сегодня", Петро Цимбал виконував в угрупованні роль зв'язкового, який, по суті, був потрібен для поширення наркотиків серед зірок шоу-бізнесу.

Наразі слідство сподівається вийти на відомих клієнтів музиканта. Тож у СІЗО незабаром можуть опинитися й інші українські зірки.

Як повідомлялося раніше, у суботу правоохоронці затримали сімох осіб, вилучили велику кількість наркотиків і обладнання підпільної нарколабораторії. Тоді "Українські новини", серед затриманих називали лідера гурту "Green Grey" Андрія Яценка (Дизель).

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ