Київ шукає "Молоде обличчя України"


Головне управління у справах сім'ї, молоді та спорту оголосило Всеукраїнський фотоконкурс "Молоде обличчя України".

Конкурс організовано з метою підтримки й розвитку творчих здібностей молоді в аспекті розвитку візуального мистецтва та виявлення можливостей сучасного молодого покоління, повідомляє прес-служба мерії.

Розраховано це творче змагання на учасників віком від 14 до 28 років. Кожен з них може подати необмежену кількість робіт будь-яких фотографічних жанрів зроблених за останні три роки. Але фотографії мають бути зроблені в Україні та відображати реальні життєві ситуації за такими тематиками: "Молодь і держава", "Професії молодих", "Талановита молодь України", "Українське студентство", "Дозвілля молоді", "Вибір молоді - здоров'я", "Всі різні - всі рівні", "Нас єднає Україна".

Роботи приймаються до 19 вересня.

Конкурсант має подати: фотороботи, заявку про участь, довідку про творчі досягнення (оформляється у вільній формі і подається на паперовому та електронному носіях).

Для участі необхідно звернутися до Головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту за адресою: вул. Дегтярівська, 31-А (3-й поверх, каб. 307), тел. 483-35-82.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ