Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4e3baf47f0103/
Українська правда
Київ

Картка киянина з'явиться лише у 2013 році

05.08.2011  11:52

Картку киянина для соціально незахищених верств населення і пільговиків запровадять у 2012 році.

У серпні цього року столична влада планує провести конкурс з визначення потенційних виконавців робіт з упровадження системи "Картка киянина", йдеться у розпорядженні КМДА.

Згідно з документом, переможець конкурсу протягом двох місяців має розробити технічне завдання та приступити до розробки програмного забезпечення.

При цьому КП "Головний інформаційно-обчислювальний центр" має упродовж місяця після визначення переможця підготувати приміщення, у яких будуть розташовані технічні засоби та персонал, а після розробки технічного завдання придбати апаратне та системне програмне забезпечення, на якому будуть працювати фахівці.

Надалі протягом шести місяців має бути розроблено та створено Комплексну систему захисту інформації, після чого можна буде починати збір реєстраційних даних окремих категорій громадян, які мають право отримувати пільги, передбачені у міському бюджеті.

Після первинного наповнення бази та емісії карток, у місті буде запущено пілотний проект.

Згідно з графіком, він має розпочатись наприкінці 2012 - початку 2013 року.

"На цій картці ми маємо передбачити багато функцій та розробити потужну систему захисту персональної інформації власників каток, отже це справа не одного дня. Але після запровадження, впевнений, кияни швидко оцінять переваги такої картки", - зазначив заступник голови КМДА Руслан Крамаренко.
© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.