Рейдери захопили "Київську раду профспілок"?


У середу зранку невідомі здійснили силове захоплення об'єднання "Київської ради профспілок", що на Хрещатику, 16.

Про це "Українській правді. Київ" повідомила начальник інформаційного центру Наталя Ганзевич.  

"Близько 15 бандитів, рейдерів увірвалися у будівлю з наміром захопити", - розповіла вона.

Жінка додала, що станом на 11.30 ці 15 "бритоголових хлопців" забарикадувались у кабінеті на третьому поверсі.

"У кабінеті залишилася секретар - молода вагітна дівчина і в другому кабінеті заступник голови профспілок. Працівники "швидкої" потрапити туди не можуть. Міліцію викликали, однак вони поки не реагують", - додала Ганзевич.

У прес-службі столичної міліції підтвердили факт конфлікту. Однак наголосили, що в основі непорозуміння лежать цивільно-правові стосунки, пов'язані за зміною керівництва ради профспілок.

"Там нібито було рішення зборів, яким було знято голову, однак він подав до суду, і Шевченківський райсуд повернув його на цю посаду. Новий же керівник подав апеляцію на це рішення. Ось у цьому конфлікт", - сказали в прес-службі.

У міліції наголосили, що поки ніяких бійок на місці конфлікту не було, у приміщенні профспілок знаходиться близько 10 осіб у цивільному.

"Там присутні працівники міліції. Вони охороняють громадський порядок і з'ясовують, що це за люди зайшли в приміщення, з якою метою викликали міліцію. Також нібито на Хрещатик,16 викликали швидку, однак для чого вона приїжджала не зрозуміло - ніхто зі скаргами про побиття до міліції не звертався", - додали в прес-службі міліції.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ