До дерибану столичної землі причетні і підлеглі Попова



Фото з сайту КМДА
Голова Голосіївської райдержадміністрації Олександр Незнал разом із родиною встиг оформити на себе декілька земельних наділів під час розподілу земель за часів мера Леоніда Черновецького.

Про це пише "Україна Молода".

За даними видання, акт Незнала датований 22 вересня 2008 року, тож і він входить до когорти тих, хто, за словами голови КМДА Олександра Попова, долучився до отримання за безцінь столичної землі.

Державний акт №006 459 про виділення десяти соток по вулиці Академіка Вільямса, 8-в підписав Незналу Леонід Черновецький. А підтримала виділення ділянки Київрада своїм рішенням ще 22 серпня 2007 року.

Так голова Голосіївської райдержадміністрації отримав землю "під обслуговування та будівництво житлового будинку, господарських будівель та споруд".

За інформацією видання, цим Незнал не обмежився - ще декілька наділів з широкого жесту Київради отримала його родина.

На ділянках, які за документами належать Незналу, нині ведеться будівництво, а охоронці з цієї території наполегливо радять журналістам "не сунути свого носа, бо це землі дуже великих людей".

Видання відзначає, що наділами, які отримав Незнал, свого часу навіть активно цікавилися співробітники Служби безпеки, які угледіли в такій щедрості "молодої команди" до сімейства Незнала корупцію. Утім порушена кримінальна справа чомусь загальмувала.

Як відомо, раніше Попов обіцяв усіма методами боротися з тими, хто причетний до втрати столицею десятків мільярдів гривень через дерибан землі.

Незнал став депутатом Київради завдяки Блоку Юлії Тимошенко, і з 2005 року перебував у лавах ВО "Батьківщина"". У 2010 році голова Голосіївської РДА створив групу "Кияни за майбутнє", пізніше перейменовану у "Столичні реформи".

Подейкували, що група створювалася під екс-секретаря Київради Олеся Довгого, якому прокуратура столиці інкримінувала низку злочинів у земельній сфері.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ