Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4e329f7742994/
Українська правда
Київ

Мерія все ще вірить, що будівлю на Театральній вдасться знести

29.07.2011  15:54


Фото Української правди. Київ
Заступник голови КМДА Михайло Кучук заявляє, що міська влада зробила все можливе, щоб скандальні забудови міста були зупинені.

Зокрема, тимчасова комісія з перевірки об'єктів, що будуються в центральній історичній частині Києва, виявила низку порушень різного характеру і направила свої висновки до правоохоронних органів, прокуратури та суду.

"Наразі всі документи, у тому числі і щодо знесення торгово-офісного центру на Хмельницького, 7, знаходяться в суді, а забудовник не має дозволу на виконання будівельних робіт", - цитує Кучука прес-служба мерії.

Чиновник додав, що владі вдалося "зупинити будівельний безлад у місті", проте, в основному лише щодо рішень, які видані нещодавно.

"Безумовно дуже важко припинити те, що зводять за рішеннями, які були видані 5 років тому", - підкреслив Кучук і запевнив, що міська влада оперативно реагує на сигнали щодо порушень під час будівництва і з виїздом на місце з'ясовує усі обставини.

Так, наприклад, за проектом на вул. Флоренції, 9-А повинна відбуватися реконструкція насосної станції, підвального теплопункту, проте ці об'єкти були знесені і забудовник запланував зводити офісне приміщення. Наразі роботи зупинені, всі дозволи - скасовані.

Як відомо, на сесії 14 липня Київрада прийняла рішення про призупинення будівництва, реконструкції та капремонту будівель у межах центрального історичного ареалу міста.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.