Києвом курсують трамваї-кафе і от-от з'явиться "кавабус"



Кавабус на Співочому полі. Фото Української правди. Київ
У Києві вигадали незвичайний спосіб відзначати свята - для вечірки можна зняти справжній трамвай, де є можливість, катаючись пор місту, їсти, пити і навіть танцювати.

Здають в оренду трамваї на різні маршрути працівники подільського трамвайного депо, повідомляє Kyivpost.

У трамваї, розрахованому на більше 20 пасажирів, установлені плеєр і мікрофон-караоке, у задній частині вагона є зона кухні, де можна влаштувати буфет і поставити кулер.

У салоні м'які сидіння, розташовані один навпроти іншого, між ними укріплені столи зі спеціальними власниками для чашок і пляшок. Також є невелика танцювальна зона, де зможуть потанцювати до 6-ти людей.

Взяти в оренду трамвай можна з 10 годин ранку й до півночі. А годинна прогулянка коштуватиме 300-350 гривень.

Прикрасити вагон можна самостійно, як і принести їжу-напої.

Замовники можуть вибрати будь-який з 9 маршрутів і одну із трьох моделей вагонів, пристосованих для такої незвичайної ролі.

Зокрема, вагон "ретро", спроектований в 1892, має відкритий майданчик, вміщає до 26 пасажирів.

Трамвай-кафе, обладнаний кухнею і столиками, а трамвай-фуршет має чималий танцмайданчик.

Крім того, пише "Сегодня" у середу в Київ з Полтави доставили автобус ЛАЗ-695Е 1968 року випуску, в якому можна буде проїхатися містом і попити кави.

За словами власника "кавабуса" Вадима Навроцького, нині автобус знаходиться на станції техобслуговування в Академмістечку. Після того, як його приведуть до ладу і перевірять його технічний стан, він виїде на вулиці.

"У нас уже стоїть один ретроавтобус ЛАЗ-695М на Співочому полі. Він теж працює як кафе, але не їздить. А той автобус, який привезли, ми зараз відновлюємо. Він буде і зверху, і всередині таким як у 1968 році. Після реставрації визначимося з маршрутами, якими буде курсувати "кава бус". Це точно буде центр міста", - розказав Навроцький.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ