Регіонал: ми завжди готові до виборів


Лідер фракції Партії Регіонів Олексій Омельяненко заявляє, що ПР готова до виборів у будь-який момент.

"У нас немає поняття "розгортати штаби" або готуватися до виборів, вони завжди розгорнуті й до виборів ми завжди готові. Ми завжди в бойовій готовності - постійно ведеться приймання людей, робота із осередками", - сказав він в інтерв'ю Лігабізнесінформ.

Водночас Омельяненко додав, що Партія регіонів обов'язково пройде до Київради на найближчих виборах.

"Партія регіонів однозначно буде представлена в майбутньому Київській міській раді, хоча більших відсоткових показників важко буде добитися. Це, у першу чергу, пов'язане з тим, що до виборів ми, на жаль, не встигнемо одержати відчутні результати від реформ, які почали Кабінет міністрів і міська адміністрація", - сказав депутат.

Він також наголосив, що фракція "у жодному разі" не буде об'єднуватися з іншими політ силами.

"На виборах у Київраду, швидше за все, буде робитися упор на мажоритарку. Кияни будуть голосувати за конкретних людей, не за політичні бренди", - сказав Омельяненко.

Депутат також висловив переконання, що цієї осені виборів у Києві не буде:

"Дострокові вибори неможливі з юридичної точки зору, а не тому, що це питання не буде голосуватися у Київраді. Є рішення Конституційного суду, яким вибори мера призначені на 2012 рік".   

"Особисто я не бачу смислу у дострокових виборах - місто кероване, зловживання попередньої влади усунуті. Тому абсолютно логічно буде провести вибори мера і депутатів Київради разом з виборами у Верховну Раду в 2012 році", - підсумував Омельяненко.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ