До Дня Незалежності підмарафетять 20 парків та скверів


Столична влада має намір до 24 серпня впорядкувати понад двадцять зелених зон міста.

Зокрема, у Голосіївському районі облаштують територію біля бібліотеки імені В. І. Вернадського та оновлять благоустрій при виїзді на Голосіївську площу неподалік від станції метро "Васильківська", повідомляє прес-служба мерії.

Дарницький район відновить благоустрій біля метро "Осокорки" (транспортна розв'язка), озеленить паркову зону Дніпровської набережної від просп. Бажана до вул. Ахматової та сквер на вул. Григоренка, 38 - 40.

Деснянський район реконструює парк "Молодіжний", виконає комплексний благоустрій у парковій зоні, що на просп. Маяковського.

У Дніпровському районі проведуть капремонт у парку вздовж вул. Малишка, також облаштують бульвар Давидова.

Оболонський район облаштує сквер на вул. Північний, 6 - 10 та сквер на вул. Мате Залки, що біля кінотеатру "Братислава".

Печерський район відновить систему поливу у Маріїнському парку, реконструює сквер "Цитадельний" та парк "Міський сад" (схил вздовж вул. М. Грушевського).

Подільський район реконструює сквер №1 на Контрактовій площі та сквер біля кінотеатру "Жовтень", а Солом'янський район - сквери на вул. Клименка, вул. Солом'янській, 24 та бульварі Лепсе, 83.

Святошинський район реконструює парк Пушиної, зокрема, облаштують альпійські гірки та квітники, посадять дерева та кущі.

Шевченківський район облаштує зелені насадження на проспекті Перемоги, 17 - 27 та реконструює вулицю Хрещатик (від вул. Городецької до станції метро "Хрещатик"), пообіцяли у прес-службі мерії.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ