Бригинець: кінотеатр "Жовтень" хочуть знищити


Колектив кінотеатру "Жовтень", який об'єднався в ТОВ "Кіноман" в черговий раз безпідставно намагаються виселити з орендованого ним приміщення.

Про це повідомив депутат фракції "БЮТ" у Київраді Олександр Бригинець, повідомляє прес-служба депутата.

За його словами, Київрада звернулась до Верховного суду з касаційною скаргою на постанову Вищого госпсуду, якою підтверджена законність оренди кінотеатру "Жовтень" ТОВом "Кіноман".

"Хоча рішення про збереження найстарішого кінотеатру і відомого фестивального майданчика приймалось і підтверджувалось багатьма інстанціями, але всупереч здоровому глузду відбуваються нові напади на відомий заклад культури. На жаль, цього разу, в цій справі задіяна Київрада", - обурений Бригинець.

Як відомо, кінотеатр "Жовтень" намагаються перепрофілювати у "Будинок молоді", тому намагаються довести, що "Кіноман" не має права знаходитись у приміщенні кінотеатру.

"Але, 12-ма рішеннями судів доведено, що згідно з договором оренди "Кіноман" є орендарем "Жовтня" до 1 квітня 2020 року", - додав Бригинець.

Для того, щоб Київрада не ганьбила себе депутат звернувся до секретаря Київради Галини Гереги з проханням відкликати касаційну скаргу, яка була направлена до суду за її головування.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ