Біля вокзалу у дівчини вкрали коштовності вартістю 150 тисяч


У середу вночі біля київського залізничного вокзалу чоловік пограбував 25-річну дівчину, забравши у неї коштовності на суму 150 тисяч гривень.

Про це пише "Комсомольська правда".

Дівчина прийшла до співробітників транспортної міліції лінійного відділу на станції Київ-Пасажирський і розповіла, що близько трьох годин ночі до неї підбіг якийсь чоловік, схопив її позаду за горло і почав вимагати гроші.

Жертва спробувала вирватися. Але відпустити дівчину грабіжник погодився тільки після того, як вона упустила мобільний і кинула на землю сумку.  

"Коли жінка розповіла, що з нею трапилося й описала зовнішній вигляд злочинця, наші співробітники кинулися на пошуки підозрюваного. Незабаром злочинця затримали. Ним виявився 31-річний житель Київської області. У нього вилучили украдену сумку, коштовності з білого золота й діамантів, вартість яких склала близько 150 тисяч гривень", - розповіли у прес-службі транспортної міліції.

Зловмиснику, який нині знаходиться СІЗО, світить від семи до десяти років в'язниці.  

Як з'ясувалося згодом, дівчина посварилася зі своїм чоловіком і вирішила поїхати до батьків. Із собою забрала документи й коштовності. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ