Целовальник обіцяє навести лад в Гідропарку і на Трухановому острові


Головний архітектор Сергій Целовальник хоче знести кіоски в Гідропарку, адже цей острів як і Труханів, став місцем, куди страшно піти культурній людині.

Саме тому ці острови планують "окультурити" заново, повідомляють Київ. Коментарями.

Целовальник запевнив, що робить все можливе для вирішення цієї проблеми. Навіть незважаючи на те, що у його управління, по суті, немає важелів впливу на ситуацію.

"Ми вже взялися за наведення ладу, будьте впевнені. Там вже багато було виправлено, хоча ще далеко до ідеалу", - запевнив Целовальник.

І додав: "Те, що там побудовано, потрібно зносити, і зносити без сумнівів".

Разом з тим, говорячи про вирішення проблеми ларьків та інших  малих архітектурних форм, незаконно встановлених в рекреаційних зонах Києва, Целовальник запевнив, що подібні споруди вже демонтуються.

"По місту вже знесено більше ніж 500 МАФів (якщо не 800) - я зараз боюся точну цифру сказати", - зазначив головний столичний архітектор.

Як відомо, столичні депутати вирішили, що територію Гідропарку перетворять на спортивну рекреаційну зону. Планується, що на її базі буде здійснюватися підготовка дитячих команд Києва з різних видів спорту, проведення спортивних заходів та соціальних акцій.

Для цієї мети в Гідропарку пропонується встановити спортивні споруди для футболу, пляжного футболу та інших видів спорту та організувати додаткову інфраструктуру для відпочинку, спортивних змагань, туризму.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ