До уваги водіїв! Список перекопаних доріг столиці



Роботи біля мосту Метро. Фото Української правди. Київ
Станом на 18 липня в столиці налічується 50 місць виконання дорожніх робіт. З них з повним зайняттям проїзної частини - 6, з частковим зайняттям - 39, а із зайняттям тротуару - 5.

Про це заявив  начальник управління ДАІ у Києві полковник міліції Анатолій Курінний, повідомляє прес-служба Державтоінспекції.

За порушення правил облаштування місць виконання робіт технічними засобами регулювання руху з початку року було складено 372 адміністративні протоколи на посадових осіб.

Крім того було вручено стільки ж відповідних приписів на усунення виявлених недоліків, наголосили в ДАІ.

"Наразі існують проблеми в організації дорожнього руху: на перетині проспекту Науки - Столичного шосе; Набережному шосе (в районі станції метро "Дніпро"); Наддніпрянському шосе; бульварах Шевченка, Лесі Українки, проспекті Бажана", йдеться в повідомленні.

ДАІ рекомендує водіям, які постійно їздять цими шляхами, заздалегідь обирати об'їзні маршрути, щоб не втрачати свій час.

Столична Державтоінспекція також застерігає водіїв бути особливо уважними на таких ділянках доріг та неухильно дотримуватись вимог дорожніх знаків, розмітки, не порушувати швидкісний режим адже це може призвести до трагічних наслідків.

Ремонтні роботи на вулично-дорожній мережі Києва 

Голосіївський район: вул. Горького від вул. Л.Толстого до бул. Дружби Народів буде перекопана до 28 серпня, Амурська площа, Голосіївська площа, вул. Горького, 79, вул. Саксаганського - вул. Володимирська, вул. Льва Толстого, 57, вул. Васильківська - проспект Глушкова, Столичне шосе - проспект Науки вул. Грінченка, вул. Тельмана, вул. Байкова, вул. Ямська - до 31 грудня.

У Дарницькому районі: проспект М.Бажана ремонтуватимуть до 21 серпня, вул. Здолбунівську - до 18 вересня, а от вул. Сортувальну - до 31 вересня 2012 року.

У Дніпровському районі вул. Червоногвардійську - вул. Червоноткацьку обіцяють залатати до 30 липня.

В Оболонському районі вул. Суворова відремонтують до 31 липня, вул. Велику Васильківську, бул. Лесі Українки - до 31 серпня, Залізничне шосе - до 9 вересня, Міст Патона, вул. Щорса, вул. Літню, пров. Лабораторний, Набережне шосе - міст Метро, бул. Дружби Народів - ст.м. Дружби Народів - до 31 грудня, вул. І.Мазепи, Наддніпрянське шосе - до 31 січня 2012 року.

Подільський район: вул. Волоську обіцяють привести до ладу до 10 серпня, вул. Електриків, 26 - до 1 жовтня, вул. Стеценка - до 31 грудня.  

Святошинський район: вул. Пушиної, вул. Краснова, вул. Святошинська, Чистяківська, вул. Екскаваторна, вул. Дружківська. вул. Тополева, 21 Жулянський шляхопровід (Київське півкільце км 12+420 - км 14+360), вул. Кільцева дорога, Велика Окружна будуть перекопані до 31 грудня.

Солом'янський район: вул. Клименка,19, вул. Кудряшова, 33 обіцяють залатати до 1 липня, вул. Кудряшова, 1 - до 4 серпня, вул. Пулюя, 3 - до 20 вересня, вул. Островського, вул. Стадіонну, вул. Туполева, вул. Фучика - до 25 жовтня, вул. Борщагівську - проспект Комарова ВКД - Жулинський шляхопровід - до кінця грудня

Шевченківський район: на бул. Т.Шевченка, вул. Пирогова, вул. Б.Хмельницького роботи триватимуть до 20 липня, на вул. Стеценка, 1 - до 29 липня, на вул. Жилянській між вул. Комінтерну та вул. Старовокзальною, вул. Комінтерну, 12, 14, 5-7/9 - до 31 липня, на вул. Б.Хмельницького, 9 - до 3 серпня, на вул. Дмитрівській - до 10 вересня, на вул. Б.Хмельницького, 34 - до 22 вересня, вул. Михайлівській, 12, вул. Гончара, 17-23 - до  30 вересня, вул. Пимоненка, вул. Гоголівській, 43 - до 31 грудня.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ