"Київводоканал" каже, що вже наполовину готовий до зими


Підготовку структурних підрозділів "Київовдоканалу" до роботи в осінньо-зимовий період завершено майже на половину.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Зокрема, профілактичний ремонт і випробування систем опалення виробничих та побутових приміщень виконано на 53,4%, утеплення виробничих і побутових приміщень шляхом ремонту та заміни вікон, дверей - на 40,8%, ремонт та утеплення  фасадів будівель та споруд - на 49,6%, профілактичний огляд, ремонт і перекладка внутрішніх та зовнішніх тепломереж - на 45,5%.

Крім того, на 45,6% виконано перевірку технічного стану систем електрообладнання та їхній ремонт, на 50,3% - перевірку пожежних гідрантів та їх ремонт.

Відкачувальні засоби підготували до зими на 33,3%, аварійні водопровідні мережі - на 60,6% і каналізаційні мережі - на 47,1%, також оглянули і підлатали половину водопровідних колодязів, колонок та артезіанських свердловин..

Крім того, наголосили у водоканалі, підготовлено 197 транспортних засобів та механізмів до роботи в осінньо-зимовий період (44,5%); придбано 52 т вугілля та 59,5 т повареної для забезпечення роботи котелень (52% та 49,6% від потреби відповідно).

"До кінця жовтня "Київводоканал" буде повністю готовий забезпечити безперебійну роботу аварійних служб, систем водопостачання та водовідведення навіть при складних погодних умовах", йдеться в повідомленні.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ