Розпіарений аквапарк на Оболоні протікає. Фото



Нещодавно відкрита добряче розрекламована друга лінія ТРЦ "Дрім Таун" виявилася не настільки надзвичайною, як очікувалося.

Про це пише портал "В городе".

Так, більша частина площ, незважаючи на те, що відкриття було заплановане ще на 1 липня, пустує, а магазини тільки-тільки розміщають свої товари по полицях.

Однак чи не найбільшим розчаруванням стало відкриття - що аквапарк протікає. Так, на другому поверсі, під аквапарком, у день відкриття стояли відра, тазики й дитячі надувні басейни, у які тонкими цівками стікала вода зі стелі.

"Ага! Значить на третьому поверсі аквапарк! От він, протікає!", - сказав мамі розумний хлопчик років п'яти. 

Аквапарк потік у день вікриття 

Та й розхвалені гірки виявилися, за словами відвідувачів, не такими крутими, як очікувалося.

Водночас, відзначає портал, архітектори постаралися на славу - у приміщення нового "Дрім тауна" є низка експозицій: Мексика, Лондон із Шерлоком Холмсом, Африка з дикими мавпами, Рим з вовчицею, що вигодовує майбутніх творців міста, Ромео й Джульєтта.

До слова, дофарбовували стіни навіть у день відкриття.

Поборсатися в аквапарку серед акул і динозаврів коштує у будні дні (дорослі/діти): 2 години - 150/120 гривень; 4 години - 185/140 гривень; увесь день - 200/160 гривень; у вихідні дні (дорослі/діти): 2 години - 180/150 гривень; 4 години - 210/170 гривень; увесь день - 240/190 гривень.

Час роботи аквапарку: з понеділка по четвер з 10.00 - 22.00; у п'ятницю й суботу з 10.00-23.00.

Фото з аквапарку дивіться тут

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ