Влада не віддає Олександрівській лікарні її приміщення?


На території Олександрівської клінічної лікарні в Києві розгортається новий майновий конфлікт.

Міська влада не бажає повертати медичному закладу приміщення, котрі належать йому по закону, заявляє депутат від фракції "УДАР Віталія Кличка" Марія Іонова, повідомляє прес-служба фракції.

"Молода команда, яка раніше керувала містом, віддала в оренду багато приміщень закладів освіти, культури та охорони здоров'я. Зрозуміло, що їх цільове призначення не було збережено. До цього переліку потрапили й гаражі Олександрівської лікарні - зараз у них знаходиться приватне СТО та автомобільна мийка", - сказала Іонова.

Вона додала, що керівництво лікарні зверталося до влади з проханням повернути лікарні вказані приміщення, адже в них можна розмістити автомобілі швидкої допомоги, інший службовий транспорт.

"Але влада не відреагувала на це прохання", - додала депутат, вказавши, що фракція ще наприкінці вересня 2010 року направила відповідне звернення до міськдержадміністрації.

Згодом, за словами Іонової, заступник голови КМДА Олександр Пузанов повідомив про створення комісії на чолі з Олександром Поповим, котра мала вивчити дане питання, згодом чиновники іще раз обіцяли розібратися з проблемою.

Однак станом на середину липня жодних перевірок не проводилося, відповідно проблема досі не вирішена.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ