Діру на Теліги лататимуть до кінця липня



Заміна труб - тривалий процес. Фото Української правди. Київ
Ремом на вулиці Олени Теліги затягнеться щонайменше до кінця липня - аварія колектора виявилася набагато серйознішою, ніж передбачалося.

Відповідно, виділеного мільйона на ліквідацію провалу може не вистачити, пише "Комсомольська правда".

На аварійній ділянці цілодобово трудяться не менше 10 ремонтників, які у три зміни вони розкопують яму й вивозять ґрунт. За останні пару днів вони вже практично вийняли весь ґрунт і докопалися-таки до аварійного колектора на глибині близько семи метрів.

"Туди (у колектор) пішло порядку 500 кубів піску", - пояснив один з ремонтників. 

За словами першого заступника голови КМДА Олександра Мазурчака, одна із найбільш жвавих магістралей Києва буде закрита ще як мінімум два тижні. 

"Зараз іде обстеження колектора, який завалився, паралельно намагаємося проводити ремонтні роботи. Але вже ми бачимо, що не укладемося в попередній кошторис, його доведеться розширити. Поки не можемо сказати, наскільки збільшиться сума, але через це доведеться продовжити строки ремонту. Аварія виявилася дуже серйозною", - сказав чиновник.

Поки ж комунальники усувають наслідки аварії, кияни змушені простоювати в багатокілометрових заторах, добираючись на роботу. По вул. Теліги їздить тільки громадський транспорт, а звичайні автомобілі змушені об'їжджати місце ремонту. 

Зважаючи на все це, столичні таксисти й зовсім вирішили "забути" про існування цієї частини Києва -  викликати машину на прилеглі вулиці просто нереально.  

Як відомо, долю вулиці Теліги може повторити проспект 40-річчя Жовтня з його старезною каналізацією, яку, до всього, проклали колись нашвидкуруч.

Фото аварії дивіться тут

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ