У Києві лише один безпечний пляж



Фото Української правди. Київ
Лікарі офіційно дозволили купатися в озері "Веселка", що в Дніпровському районі Києва.

Таким чином, станом на середину липня паспорти санепідстанції отримали чотири плжі: "Веселка", "Чорторий", "Дитячий" і "Тельбін", пише "Комсомольська правда".

Оскільки три останніх нещодавно були закриті, бо у воді виявили кишкову паличку, то, виходить, безпечно заходити у воду лише на одному пляжі міста.

Утім, у КП "Плесо", яке й займається київськими зонами відпочинку й пляжами, заспокоюють, мовляв, небезпечні бактерії могли з'явитися у воді через спеку, а оскільки в столиці вже місяць ідуть сильні дощі, то шкідливої палички, швидше за все, уже немає.

Однак працівники столичної СЕС не рекомендують лізти у воду найближчі 3-4 дні після дощу. Кажуть, зливи змивають у річки й озера весь бруд з доріг.

Тим часом, у Гідропарку до Євро-2012 обіцяють облаштувати смугу перешкод - навісні переправи над водою, спеціальні екстремальні велосипедні доріжки й штучні схили для скелелазіння. 

Також до наступного літа обіцяють ландшафтний театр, де кожні вихідні будуть влаштовувати спектаклі під відкритим небом.  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ