Пес покусав трьох людей на Троєщині


14 липня вранці ротвейлер за півгодини скусав трьох людей.

Про це пише "Сегодня" з посиланням на очевидця Олега Долженка.

"Собака вискочив через кіоск без повідка і намордника й налетів на перехожу, а потім ще на двох людей. Господарка, судячи з її поведінки, була напідпитку. Викликали міліцію, але я так і не дочекався її", - розповів Долженко.

Власниця собаки запевняє, що вигулювала пса на повідку, але до неї підійшла знайома, що випила, і цим, мовляв, спровокувала агресію тварини. Ще одна жінка й чоловік почали захищати жертву - собака покусав і їх.

"Міліція оформила всі документи, що буде з господаркою й собакою - вирішить суд", - сказав начальник прес-служби столичної міліції Володимир Поліщук.

Тим часом міський "Центр ідентифікації тварин" запевняє, що проводить постійні рейди, перевіряючи, чи дотримують собачники правила вигулу своїх підопічних.

Кажуть одне з головних порушень - відсутність намордників при вигулюванні собак на вулицях. За півроку таким халатним власникам виписали 52 протоколи й 409 попереджень.

Інспектори кажуть, що не зважаючи на складність процедури стягування штрафів з собачників-порушників, зменшувати обороти по перевірках не збираються.

"Графік рейдів уже склали в Київській адміністрації. У кожному районі вони проводяться два рази в тиждень, вранці і ввечері", - розповіла в.о. керівника Центру Тетяна Шепітько.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ