"Сяйво" обіцяють відновити до кінця року


Київська адміністрація сподівається на поновлення роботи книгарні "Сяйво" на вулиці Червоноармійській, 6 у Шевченківському районі Києва.

Про це заявив заступник голови КМДА Олександр Пузанов, повідомляють "Українські новини".

"Як тільки в нас на руках буде рішення (суду), що вступило в дію, ми відразу почнемо всі необхідні дії щодо поновлення роботи магазина. Є доручення Олександра Попова у найкоротший термін знову відкрити в цьому приміщенні книгарню. Ми сподіваємося зробити це до кінця поточного року", - сказав Пузанов.

Він зазначив, що громадськість буде поінформовано про судові перипетії.

Як відомо, у вересні 2009 року управління комунальної власності Шевченківської райадміністрації продало приміщення "Сяйва" площею 383 кв. м на аукціоні ТОВ "Абріль-Студіо" за 2,248 мільйона гривень. 

Приватизація приміщення стала можливою після прийняття Шевченківською райрадою рішення про його включення в перелік об'єктів комунальної власності району, що підлягають продажу на аукціоні.

17 травня Господарський суд Києва повернув приміщення в комунальну власність, а 29 червня прокуратура Києва порушила кримінальну справу за фактом незаконного відчуження приміщення "Сяйва".

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ