"Київводоканал" нарешті взявся за міські бювети



Фото з сайту pitnavoda.com.ua
"Київводоканал" здійснюватиме технічне обслуговування 121 бюветного комплексу у Києві.

Відповідний договір підприємство підписало з КП "Київкомунсервіс", на балансі якого знаходяться бювети, повідомили у прес-службі водоканалу.

Відповідно до документу, "Київводоканал" обслуговуватиме у Голосіївському районі - 9 бюветних комплексів, Дарницькому - 19, Дніпровському - 20, Деснянському - 20, Оболонському - 16, Печерському - 4, Подільському - 13, Святошинському - 5, Солом'янському - 2 та у Шевченківському - 13.

Ще 63 бювети будуть обслуговуватись після проведення балансоутримувачем відповідних ремонтно-відновлювальних робіт та встановлення систем водоочистки.

Також у "Київводоканалі" наголосили, що основне обладнання купуватимуть за рахунок балансоутримувача.

Наразі через вихід з ладу насосних агрегатів не працюють бювети за адресами: сел. Корчувате, 1, вул. Новопирогівська, 33, вул. Драгоманова, 29, вул. Донця, 2, вул. Святошинська-Верховинна, 6 та вул. Артема-Полтавська.

Ремонтні роботи на цих об'єктах будуть завершені після отримання необхідного насосного обладнання від "Київкомунсервісу", додали у водоканалі.

Крім того, до переліку робіт, які згідно із договором виконує "Київводоканал", також входять диспетчеризація та виїзд чергових бригад по аварійним викликам, обслуговування водопровідної мережі, яка знаходиться у надсвердловинній камері та колодязях бюветного комплексу, а також проведення лабораторних досліджень для визначення якості питної води.

У "Київводоканалі" наголосили, що станом на сьогодні заборгованість районів перед водоканалом за виконані раніше роботи складає більше 2 мільйонів гривень.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ