Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4e17024bef784/
Українська правда
Київ

"Київреклама" пояснила, що Попов на біг-бордах потрібен не мерії, а киянам

08.07.2011  16:12


Серед соціальної реклами є, зокрема, і привітання Попова. Фото Віталія Манька з facebook.com
КП "Киїреклама" наголошує, що уклало угоду з ТОВ "Гранд Афіш" на виготовлення постерів  соцреклами після проведення конкуру і за власні кошти.

Про це повідомили у прес-службі "Київреклами".

"Згідно з чинним законодавством мета соціальної реклами спрямована на досягнення суспільно корисних цілей, популяризацію загальнолюдських цінностей і розповсюдження якої не має на меті отримання прибутку. Такі сюжети розміщуються на вільних від комерційної реклами площинах", йдеться в повідомленні.

Як пояснили у "Київрекламі", до соціальної реклами належать сюжети: служба розшуку дітей; інформація щодо ведення здорового способу життя, охорони здоров'я; дотримання газової безпеки, правил дорожнього руху; інформація щодо заходів до державних свят, важливих подій суспільного та громадського життя; привітання президента та керівництва Києва до свят.

"Політична реклама не належить до соціальної, КП "Київреклама" не витрачає кошти на її виготовлення і розміщення. Розповсюджується соціальна реклама на замовлення підрозділів КМДА для киян та гостей столиці, а не безпосередньо для потреб адміністрації", йдеться в повідомленні.

Як відомо, КП "Київреклама" уклала угоду вартістю 868 тисяч гривень з ТОВ "Гранд Афіша". Компанія повинна виготовити плакати (постери) - 8 тисяч 155 одиниць, плакати з повнокольоровим друком розміром 320 кв. м.

Також повідомлялося, що напередодні Дня Києва столицю заполонили білборди з привітанням від імені голови Київської міської адміністрації Олександра Попова.  

ЛігаБізнесІнформ, яка спробувала з'ясувати, скільки столичних білбордів заклеїли поздоровленням Попова і в яку суму платникам податків обійшовся піар влади, однак у мерії так і не зіналися.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.