Попов пообіцяв підняти медикам зарплату



Олексанр Попов та начальник Головного управління охорони здоров'я КМДА Віталій Мохорєв. Фото з сайту КМДА
У другому півріччі фонд оплати праці працівникам охорони здоров'я збільшиться на 25% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Про це заявив голова КМДА Олександр Попов під час зустрічі з головними лікарями столичних мед закладів, повідомляє прес-служба мерії.

Він зазначив, що у першому кварталі 2011 року за рахунок внесення змін до бюджету столиці було виділено кошти у розмірі 200 мільйонів гривень на збільшення зарплати працівникам бюджетної сфери, з яких 60 мільйонів - для працівників галузі охорони здоров'я.

Також із 1 червня було прийнято рішення про виділення ще 22 мільйонів гривень та перераховано до Дня медика близько 60 мільйонів гривень.

На державному рівні було прийнято рішення щодо збільшення фонду оплати праці працівникам охорони здоров'я на 80 мільйонів гривень.

"Якщо в цілому порахувати, то ми маємо збільшення видатків тільки по фонду оплати праці приблизно на 250 мільйонів гривень. Це означає ріст фонду оплати праці у другому півріччі на 25% у порівнянні із минулим роком. Ми будемо намагатись вишукувати додаткові ресурси та підтримувати наших медиків", - пообіцяв Попов.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ