Черновецький закрив 18 аптек, де "затоварювались" бабусі


За період правління Леоніда Черновецького у Києві було закрито 18 комунальних аптек.

Про це заявив депутат фракції "Республіка Київ" Олексій Давиденко, повідомляє прес-служба фракції.

За словами Давиденка, за 2007-2010 роки міська влада продала приміщення, які орендували 18 аптек КП "Фармація", переважно у центральній частині міста.

"Під час розпродування недешевої нерухомості у центрі столиці, Черновецького та його команду абсолютно не хвилювало, що в окремих приміщеннях розташовані комунальні аптеки, де пенсіонери та інваліди отримували безкоштовні ліки!" - сказав Давиденко.

Зокрема, були продані аптеки на вулицях Марії Заньковецької, 5/2, Інститутській, 15/5, Пушкінській, 38, Саксаганського, 106, Горького, 169, Артема, 103-105, Великій Житомирській, 6/11, Турівській, 4, Червоноармійській, 101, Мечнікова, 7, Цитадельній, 7, бульварі Лесі Українки, 14.

Керівництво "Фармації", за словами Давиденка, дізнавалось про продаж приміщення аптеки уже після проведення аукціонів, коли нічого не можна було змінити.

А нові власники приміщень, якщо і погоджувались укладати догори оренди з аптеками, то підвищували оренду плату у десятки разів.

Наразі за словами Давиденка, депутати опрацьовують можливість відновлення роботи комунальних аптек, які були закриті внаслідок відчуження приміщень.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ