Третина коштів від розміщених облігацій піде на ЖКГ



Фото Української правди. Київ
Кошти, залучені до бюджету міста завдяки випуску єврооблігацій, будуть спрямовані на інфраструктурні проекти, підготовку Києва до проведення Євро-2012 та на капітальний ремонт інженерних мереж і житлових будинків.

Про це заявив заступник голови КМДА Руслан Крамаренко, повідомляє пре-служба мерії.

За його словами, зі $100 мільйонів від розміщення єврооблігацій, що будуть залучені до бюджету розвитку, вже розподілено за конкретними об'єктами 663,1 мільйона гривень.

Майже половина з цих коштів (294,7 мільйона гривень) буде спрямована на виконання Програми соціально-економічного розвитку Києва на 2011 рік для забезпечення подальшого розвитку дорожньо-транспортної інфраструктури та поліпшення транспортного забезпечення, на будівництво об'єктів водопровідно-каналізаційного господарства, розвиток паливно-енергетичного комплексу, на підготовку до Євро-2012.  

Крім того, 720 тисяч гривень піде на капремонт інженерних мереж на бульварі Лесі Українки, 7,7 мільйона на капремонт зелених насаджень у центральній частині міста (вул. Червоноармійській, 75, вул. Федорова, біля Палацу "Україна", бульварної частини вул. Горького, бульв. Т.Шевченка).

15,3 мільйона буде спрямовано на проектні роботи з архітектурно-декоративного освітлення фасадів будівель у 1,5 км зоні навколо НСК "Олімпійський" та закупівлю святково-ілюмінаційного освітлення центральної частини Києва.

172,4 мільйона  отримають "Київпастранс" та КП "Київський метрополітен" на розрахунки за поставлений рухомий склад, вирішення питання обслуговування кредитних угод.

По 20 мільйонів спрямують на капремонт фасадів житлових будинків, благоустрій прибудинкових територій у 1,5 км зоні навколо "Олімпійського" та асфальтування прибудинкових територій та внутрішньоквартальних проїздів.

122,3 мільйона будуть направлені на капітальний ремонт житлового фонду (заміну та модернізацію ліфтів, ремонт під'їздів, ремонт освітлення у дворах та облаштування дитячих ігрових і спортмайданчиків).

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ