Київ розпочав відбір волонтерів до Євро-2012


З 1 липня розпочався відбір кандидатів у волонтери Приймаючого міста Києва. Співбесіди з кандидатами відбуваються у створених опорних центрах на базі спеціалізованих шкіл № 43, 53, 207, 214 та середньої загальноосвітньої школи № 78, повідомляє прес-служба КМДА.

Відбиратимуть волонтерів фахівці науково-методичного центру практичної психології і соціальної роботи Академії педагогічних наук, який став переможцем відкритих конкурсних торгів.

Прийматимуть волонтерів на роботу за результатами співбесіди іноземною мовою.

У мерії також нагадали, що станом на початок липня 2011 року на веб-сайті Приймаючого міста зареєструвалось понад 6 тисяч кандидатів у волонтери.

Стати київським волонтером вже виявили бажання громадяни з Німеччини, Польщі, Азербайджану, Норвегії, Канади, Грузії, США та навіть з Індії.

Долучитись до футбольного свята в столиці найбільше прагнуть дівчата та жінки - 71%.

16% з усіх зареєстрованих вже мали попередній досвід роботи у волонтерських проектах, 83% - є студентами, а 94% мають бажання пройти безкоштовний курс практично-мовної підготовки.

Щодо напрямків роботи, то найбільше кандидати у волонтери хотіли б надавати інформаційну підтримку вболівальникам - 47%, працювати у медіа центрі Приймаючого міста виявили бажання 45%, допомагати в офіційній фан-зоні - 35%.

Найменшу цікавість викликає у молодих людей мовна допомога службам безпеки міста - лише 7% бажаючих.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ