Нова ідея губернатора Київщини: амфітеатр під Обуховом


У "Парку Київська Русь", що в селі Копачів Обухівського району, планують збудувати великий амфітеатр, а сам парк зробити візитною карткою області.

Про це заявив голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк, повідомляє УНІАН.

"Це надзвичайно привабливий проект, який ми всебічно підтримуємо. На його території відбуваються щорічні міжнародні фестивалі, грандіозні дійства. Разом із президентом Парку (Володимиром Янченком) розглядається можливість створення амфітеатру, який буде не гіршим, ніж у Прибалтиці "Юрмала". "Парк Київська Русь" буде візитною карткою Київської області", - сказав чиновник.

Водночас губернатор висловив упевненість, що Київська область приваблива не тільки для туристів з усього світу, але й для інвесторів, адже на території Київщині багато визначних пам'ятних місць. Зокрема, музей у Переяслав-Хмельницькому, дендропарк "Олександрія" у Білій Церкві.

Також Присяжнюк додав, що у вересні 2011 року планується будівництво дороги до "Парку Київська Русь", у 2012 році - відкриття дороги Ірпінь-Київ.

Як відомо, раніше губернатор заявляв, що Київська обласна адміністрація планує реалізувати низку інвестиційних проектів у рамках проведення етапу чемпіонату світу з водної "Формули-1", що відбудеться на Київському водосховищі 30-31 липня, Міжнародного інвестиційного форуму, і підготовки до фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Також Присяжнюк повідомляв, що у 2012 році планує запустити тролейбус між Києвом та Ірпенем.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ