У Києві відкриють парк для скейтерів



Фото naguta.сom
Київська міська державна адміністрація планує побудувати скейтпарк у столиці.

Про це заявив голова КМДА Олександр Попов після перегляду проектів Інституту дизайну та ландшафтного благоустрою, в яких столичні студенти розглядають різні варіанти благоустрою території міста, повідомляють"Українські новини".

"Мені сподобався проект скейтпарка. Їх є 3 варіанти. Ми обов'язково один з них спробуємо найближчим часом реалізувати. Я візьму на себе зобов'язання, щоб протягом цього року ми серйозно в цьому напрямку просунулися. У серпні ми могли б почати - вибрати майданчик, проголосувати на Київраді й на осінь почати реалізацію", - сказав чиновник.

На думку Попова, в 2012 році в Києві вже може бути кілька скейтпарків.

Голова КМДА переконаний, що завдяки будівництву таких парків молодь, яка займається даним видом спорту, зможе розвиватися й самовдосконалюватися. 

На представленому планшеті Інституту зазначено 4 можливі ділянки для подібного парку: сквер з пам'ятником чекістам-бійцям революції, ділянка біля мосту по бульвару Дружби народів (обидва біля метро "Либідська"), занедбаний басейн "Чайка"» в Сирецькому парку, а також порожня ділянка в парку Аскольдова могила, пише Київ. Коментарі.

Як відомо, раніше Попов обіцяв набудувати велодоріжок у столиці, однак велосипедисти досі змушені їздити на дорозі поміж машинами.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ