На Майдані проведуть акцію проти перегонів сина Януковича


У суботу в Києві пройде акція проти перегонів на джипах Шацьким національним природним парком, в яких, зокрема, планувалася участь сина президента Віктора Януковича.

Про це повідомляє прес-служба Національного екологічного центру України.

Зокрема, екологічні активісти проведуть роз'яснювальну акцію серед водіїв джипів трофі-рейду UkraineTrophy2011 щодо того, які наслідки та відповідальність передбачені у разі порушення ними кордонів заповідників.

2 липня, у день старту пробігу, активісти у масках тварин прийдуть на Майдан Незалежності, де для старту вишикуються 200 машин, та роздадуть водіям листівки із картами меж Поліського та Рівненського заповідників.

Також листівки міститимуть інформацію про відповідальність водіїв у разі заїзду на території природно-заповідного фонду.

З 9:20 до 10:00 активісти ходитимуть між рядами машин і роз'яснюватимуть водіям, чому не можна заїжджати в заповідники.

Раніше в Національному екологічному центрі заявили, що учасники змагань планують гперегони по територіях заповідників.

Повідомлялося, що близько двох сотень джипів, серед яких і машина сина президента України Віктора Януковича-молодшого, планують влаштувати автогонки по бездоріжжю у Поліському та Рівненському заповідниках, а також в Шацькому національному парку.

Пізніше організатори UkraineTrophy2011заявили, що автомобільні змагання пройдуть уздовж кордонів трьох заповідників, але не торкнуться їх територію.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ