Термінал D "Борисполя" віддадуть фанам Євро-2012


Термінал D аеропорту "Бориспіль", спорудження якого наразі триває, під час Євро-2012 будуть використовувати суто для обслуговування єврофанів.

Про це Інформаційному центру "Україна-2012" повідомив гендиректор аеропорту "Бориспіль" Антон Волов.

За його словами, дата планового завершення будівництва терміналу у грудня 2011 року не буде переноситися.

Однак на функціональне введення в експлуатацію буде потрібно ще до півроку.

"Спочатку новий термінал D не буде відкритий для пасажирів. Протягом півроку там встановлюватимуть, запускатимуть та тестуватимуть усі технології, налагоджуватимуть їхню роботу під час проходження авіапроцедур. Для пасажирів новий термінал запрацює на Євро", - розповів Волов.

Він додав, що при цьому всі регулярні рейси аеропорту обслуговуватиме термінал B, а термінал F працюватиме над обслуговуванням чартерів та лоу-кост компаній.

"В той час термінал D у червні 2012 року працюватиме суто із вболівальниками чемпіонату. Після цього, до кінця 2012 року у новозбудований термінал переведуть усі регулярні рейси. У свою чергу, термінал B перестане існувати як такий", - сказав Волов.

За його словами, в рамках оптимізації проекту нового терміналу до нього мають добудувати додаткові споруди загальною площею 36 тис м кв.

Останні будуть орієнтовані на надання сервісних послуг для пасажирів терміналу й забезпечуватимуть левову дохідну частину аеропорту.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ