У КМДА клянуться, що дороги Києва не перетворяться на море


Дорожньо-експлуатаційні підприємства "Київавтодору" тримають на контролі стан столичних автошляхів в умовах затяжних опадів.

Про це йдеться у заяві прес-служби КМДА.

"У період інтенсивних дощів, які спостерігаються зараз, гідротехнічна служба працює у цілодобовому режимі і, за необхідності, підсилюється працівниками, які зайняті в інших сферах виробництва", - сказано у ньому.

За даними КМДА, за минулі вихідні найбільші проблеми з водовідведенням були зафіксовані на вулицях Богатирська, Ізюмська, Братиславська.

У зазначені місця виїздили гідротехнічні служби з пересувними насосними станціями та мулососами.

"Наразі вжито заходів щодо усунення виявлених недоліків для забезпечення роботи колекторів на всіх вулицях міста, у першу чергу, в занижених місцях. Також виконано роботи з очищення приямків в оглядових колодязях та зливоприймачах від наносів піску, мулу та сторонніх предметів", - сказано у повідомленні.

У той же час, зазначають в КК "Київавтодор", внаслідок несприятливих погодних умов з'явилися просадки, руйнування покриття, ямковість на автошляхах.

Враховуючи цей факт, комунальними підприємствами корпорації організовано роботи з поточного (дрібного) ремонту покриттів на пошкоджених ділянках.

У "Київавтодорі" закликають водіїв бути особливо пильними на дорогах в умовах значного зволоження дорожнього покриття і погіршення видимості.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ