Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4e0b0b5dd9ffb/
Українська правда
Київ

Депутата-БЮТівця можуть посадити за хуліганство?

29.06.2011  14:24

Столична міліція порушила кримінальну справу за фактом хуліганства біля Печерського районного суду Києва 25 червня.

Як пише "Сегодня", тоді невідомі, які прийшли під суд, де розглядалася справа екс-прем'єра Юлії Тимошенко, розбили скло у автобусах з резервом співробітників ВС та спричинили інші технічні пошкодження.

Зараз правоохоронці проводять кримінально-процесуальні та оперативно-розшукові заходи з метою встановлення порушників громадського порядку і притягнення винних до відповідальності.

Разом з тим, пише УНІАН, на Хрещатику під час блокування міліцією мітингу прихильників Тимошенко сталося зіткнення між міліціонерами і депутатом Київради від "БЮТ-Батьківщина" Олександром Бригінцем.

За словами самого депутата, після того, як на Хрещатик почали прибувати автобуси з міліціонерами, прихильники Тимошенко спробували їм у цьому перешкодити.

За словами Бригинця, один з автобусів збирався перекрити автомобіль, який забезпечував якісну трансляцію мітингу на всю вулицю.

"Я і ще кілька депутатів спробували зупинити цей автобус, і тому я став під колеса", - сказав Бригинець.

Як стверджує депутат, автобус зупинився від нього на відстані 1-2 см. Після цього, додав Бригинець, шість спецназівців схопили його за руки і за ноги і відтягнули від автобуса.

Аналогічна ситуація сталася, за словами учасників мітингу, і з народним депутатом від "БЮТ-Батьківщини" Володимиром Бондаренком.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.