Депутата-БЮТівця можуть посадити за хуліганство?


Столична міліція порушила кримінальну справу за фактом хуліганства біля Печерського районного суду Києва 25 червня.

Як пише "Сегодня", тоді невідомі, які прийшли під суд, де розглядалася справа екс-прем'єра Юлії Тимошенко, розбили скло у автобусах з резервом співробітників ВС та спричинили інші технічні пошкодження.

Зараз правоохоронці проводять кримінально-процесуальні та оперативно-розшукові заходи з метою встановлення порушників громадського порядку і притягнення винних до відповідальності.

Разом з тим, пише УНІАН, на Хрещатику під час блокування міліцією мітингу прихильників Тимошенко сталося зіткнення між міліціонерами і депутатом Київради від "БЮТ-Батьківщина" Олександром Бригінцем.

За словами самого депутата, після того, як на Хрещатик почали прибувати автобуси з міліціонерами, прихильники Тимошенко спробували їм у цьому перешкодити.

За словами Бригинця, один з автобусів збирався перекрити автомобіль, який забезпечував якісну трансляцію мітингу на всю вулицю.

"Я і ще кілька депутатів спробували зупинити цей автобус, і тому я став під колеса", - сказав Бригинець.

Як стверджує депутат, автобус зупинився від нього на відстані 1-2 см. Після цього, додав Бригинець, шість спецназівців схопили його за руки і за ноги і відтягнули від автобуса.

Аналогічна ситуація сталася, за словами учасників мітингу, і з народним депутатом від "БЮТ-Батьківщини" Володимиром Бондаренком.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ