Майдан і Європейську площу перекрили на цілий день


15-ту річницю Конституції України відсвяткують на Майдані Незалежності та Європейській площі.

Головний святковий концерт, приурочений 15-тій річниці Конституції України, розпочнеться на Майдані Незалежності о 19 годині та триватиме до 22:00 і завершиться феєрверком.

Гостей на центральній площі столиці зі святом привітає у своєму відеозверненні президент Віктор Янукович, повідомляє ТСН.

Для присутніх виступатимуть відомі українські виконавці: Гайтана, Джамала, гурти "Мандри", "Mad Heads XL" та "Океан Ельзи".

На час проведення концерту передбачене перекриття вулиці Хрещатик (від вул. Городецького до вул. Інститутської) з 18 до 24 години 28 червня 2011 року.

Також о 19:00 на Європейській площі відбудеться Міжнародний фестиваль "Сходи до неба". Фестиваль спрямований об'єднати Київ із культурними столицями світу.

Захід відбудеться за участі оперних співаків Дмитра Хворостовського та Анатолія Кочерги, балерини Ілзе Лієпи, оперної співачки Ольги Микитенко, піаніста Дмитра Найдича, модельєра Ольги Симонової, а також Національного симфонічного оркестру України під керівництвом Володимира Сиренка.

Під час проведення фестивалю на Європейській площі (від Петровської алеї до вул. Михайлівської) буде перекрито рух транспорту з 18.00 28 червня до 05.00 29 червня.

Також на площі під час фестивалю з буде внесено зміни в роботу пасажирського транспорту загального користування.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ