У Києві стартує фестиваль "Студреспубліка"


24 червня у столичному парку "Дружби Народів" стартує фестиваль "Студентська республіка".

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Основна ідея заходу - створити студентську владу на місцевому та загальноукраїнському рівні, сприяти активізації громадської участі молоді, розвитку її творчого потенціалу.

Розпочне свою роботу "Студреспубліка" вранці. Після розселення команд у наметовому містечку, розпочнуться цікаві конкурси та естафети. По обіді стартує гра "Студентська республіка", у якій буде обрано "депутатів" до першого тимчасового Магістрату.

Того ж дня, після проведення спортивних змагань, відбудеться офіційне відкриття фестивалю "Студреспубліка". До участі запрошені представники Міністерства освіти і науки, керівництво Київської міської державної адміністрації та інших органів влади.

По завершенню урочистої частини заплановане проведення конкурсу "Містер "Студреспубліка", а також ігор "Кубок КВН" і "Студентська мафія".

25 червня на території парку "Дружби Народів" триватимуть вибори до Магістрату, спортивні змагання, конкурси краси та різноманітні виставки.

26 червня, у день підведення підсумків "Студреспубліки" відбудуться дебати кандидатів на посаду "студентського мера", голосування, фінал спортивних змагань та оголошення переможців.

Завершиться масове дійство святковим концертом на Майдані Незалежності.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ