Попов обіцяє почути кожного киянина


Київрада на засіданні 23 червня проголосувала за прийняття за основу проекту рішення "Про затвердження Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року".

Згідно з рішенням, Київська адміністрація упродовж двох місяців має організувати і провести публічне громадське обговорення зазначеного проект.

За наслідками такого обговорення буде підготовлено та подано на розгляд Київраді проект рішення про затвердження Стратегії розвитку Києва.

Голова КМДА Олександр Попов, який представляв Стратегію депутатам заявив, що обговорення буде проходити у декілька етапів і долучитися до нього зможуть всі охочі.

Зокрема, буде проведено тематичні круглі столи, до участі в яких запросять галузевих фахівців, лідерів громадської думки та експертів. Також, у кожному районі міста пройдуть зустрічі та обговорення проекту Стратегії на підприємствах, з представниками органів самоорганізації населення та ОСББ, мешканцями мікрорайонів тощо.

За словами Попова, також кожен зможе залишити свої пропозиції в скриньках, які будуть розташовані в лікарнях, касах прийому платежів та магазинах.

Окрім того, усі свої ідеї щодо розвитку міста кияни можуть висловити за телефоном 15-51, залишити повідомлення на офіційному сайті КМДА, на сторінці сайтів Facebook, Twitter або надіслати листа за адресою: індекс 01044, м. Київ, вул. Хрещатик, 36

"Запевняю вас, кожен киянин зможе долучитись до обговорення Стратегії розвитку міста. Ми обов'язково вивчимо та проаналізуємо усі пропозиції. Адже лише разом ми зможемо зробити наше місто справжньою європейською столицею", - пообіцяв Попов.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ